Huurdersavond 2023

De huurdersavond van 9 mei 2023 is helaas al vol. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze avond.

 

Algemene informatie over de huurdersavond

Dit jaar is iedere Hof Wonen-huurder welkom op onze huurdersavond. Op dinsdag 9 mei vanaf 18:00 uur nodigen we je uit om samen de start van de nieuwe huurdersorganisatie te vieren! Bij Huurdersraad Hof Wonen betekent dat vooral een prettig gesprek over het huren bij Hof Wonen onder het genot van een drankje en natuurlijk een lekkere maaltijd. We hebben een leuk programma voor je samengesteld en kijken er naar uit om jou, huurder bij Hof Wonen, te ontvangen op een fijne plek voor een gezellige avond!

Let op: Je kan de avond alleen bezoeken als jij je hiervoor hebt aangemeld.

 

Locatie en routebeschrijving

De huurdersavond van 9 mei zal plaatsvinden in de Waalse Kerk. Deze bijzondere locatie middenin het centrum van Den Haag biedt met haar authentieke orgel en hoge ramen een bijzondere sfeer. Het adres is Noordeinde 25, 2514GB, Den Haag. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-park Noordeinde in de Heulstraat. Houdt u rekening met parkeerkosten.

De Waalse Kerk ligt midden in het centrum, op loopafstand van verschillende bus- en tramhaltes. Buslijn 22, 24 en 28 stoppen op de Kneuterdijk. Tramlijn 1, 15, 16 en 17 stoppen eveneens op loopafstand.

 

Het programma

Tijd Omschrijving
18:00 – 19:30 Inloop met buffet, informatiemarkt en muziek
19:30 – 20:15 Plenair programma
20:15 – 21:30 Vervolg informatiemarkt en afsluitende borrel


Overige informatie

Hoe meld ik me aan?
De huurdersavond van 9 mei is helaas al vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Is de huurdersavond gratis toegankelijk?
Ja, de huurdersavond is geheel verzorgd en gratis toegankelijk voor alle Hof Wonen-huurders boven de 18 jaar. Deelname is alleen mogelijk indien jij je hiervoor hebt aangemeld. Bij de entree checken we je naam op de lijst.

Hoe laat begint het?
Je kunt vanaf 18:00 uur naar binnen en het plenaire deel begint om 19:30 uur.

Kan ik tussentijds ook binnenstappen?
Indien jij je van tevoren hebt aangemeld ben je tussen 18:00 en 19:30 uur welkom. Het eten zal mogelijk even daarvoor worden opgeruimd dus als je wilt eten, kom dan wat eerder.

Hoe kom ik er?
Je komt op eigen gelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-park Noordeinde in de Heulstraat. Houdt u rekening met parkeerkosten. De Waalse Kerk ligt midden in het centrum, op loopafstand van verschillende bus- en tramhaltes. Buslijn 22, 24 en 28 stoppen op de Kneuterdijk. Tramlijn 1, 15, 16 en 17 stoppen eveneens op loopafstand.

Hoe weet ik of mijn aanmelding door jullie is ontvangen?
Iedereen die zich heeft aangemeld heeft hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Zie jij de mail niet direct staan? Kijk dan ook even bij je ongewenste mail. Indien je bij ons op de lijst staat heb je op 8 mei van ons een herinneringsmail ontvangen.

Hoe kunnen jullie dit organiseren?
Dat doet ons bureau, in samenwerking met onze vrijwilligers, de werkgroep huurdersavond en ons bestuur. Het is best een klus voor een kleine organisatie, maar we vinden het belangrijk. Onze voorganger Huurdersraad Vestia heeft eerder landelijke huurdersavond en stedelijke huurdersraadplegingen georganiseerd.

Hoe zit het het met het publiceren van mijn foto of filmpje?
Als je op de huurdersavond komt, dan veronderstellen we jouw akkoord met het gebruik van je foto of filmpje op internet en andere uitingen van de Huurdersraad. We maken dit ook kenbaar bij inschrijving. Bedankt voor je begrip.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht