Maak kennis met de penningmeester: Luwi Martina

Luwi Martina

Mijn naam is Luwi Martina, ik ben woonachtig in Den Haag en lid van de Algemene Raad van Huurdersraad Vestia. Mijn eerste stap als vrijwilliger begon met een cursus om wijkambassadeur te worden bij de Huurdersraad. Na een succesvolle afronding van de cursus groeide ik snel door naar de functie van lid van de Algemene Raad met de inzet: helpen waar het nodig is en op zoek gaan naar hoe het beter kan.Ik heb mij in teamverband samen met andere leden van de Huurdersraad ingezet voor de huurders van Vestia. We hebben daarbij hard gewerkt om te zorgen voor een betere corporatie. Met de splitsing van Vestia komt er een nieuwe realiteit. De huurders krijgen weer perspectief. Dit motiveert mij om meer te doen voor deze huurders.

Hof Wonen is het nieuwe Vestia voor het deelgebied Den Haag en delen van overig Nederland. Met trots kan ik zeggen dat ik de kans heb gekregen én heb gegrepen om mijn steentje bij te dragen aan de procedure van de splitsing. De nieuwe corporatie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Een daarvan is het oprichten van de nieuwe huurdersorganisatie. Daarvoor is een nieuw bestuur nodig. Ik wil graag bijdragen aan het oprichten van de nieuwe huurdersorganisatie en verder meedenken met het team dat Hof Wonen gaat helpen bij het beter horen en helpen van de Hof Wonen huurders. Om deze reden wil ik mezelf als kandidaat voorstellen voor de positie van bestuurslid binnen het bestuur van Huurdersraad Hof Wonen.

Een deel van mijn motivatie voor de Huurdersraad was “de kans om in teamverband te werken aan een doelgerichte woningcorporatie” en de meest belangrijke “werken naar een betere en gezonde toekomst voor de huurders.” Ik heb beide met plezier gedaan. Ik wil graag de kans om hiermee verder te gaan en door te groeien naar de rol van bestuurslid voor Huurdersraad Hof Wonen.

Huurdersavond Hof Wonen in de Waalse kerk in Den Haag

Deel dit bericht