Maak kennis met ons bestuurslid: Babak Parvizi

Babak Parvizi

Beste medehuurders,

Na twee jaar met plezier meegeholpen te hebben bij de huurdersraad Hof Wonen (voorheen Vestia) heb ik me aangemeld om als algemeen bestuurslid de belangen van huurders in het mooie Den Haag bij Hof Wonen te kunnen vertegenwoordigen. Zelf ben ik afgestudeerd als Bsc Bedrijfseconoom, Msc Bestuurskundige en ben ik doordeweeks werkzaam in de financiële dienstverlening, daarnaast help ik op zondagen een handje mee bij de lokale sportschool en help ik ook jonge ondernemers met hun financiën als boekhouder. Ik woon ruim 10 jaar in het mooie Den Haag, eerst op kamers en sinds een paar jaar op Scheveningen.

De afgelopen jaren heb ik de huurdersraad als een constructieve belangenbehartiger voor lokale huurders leren kennen. Ze werken goed samen en proberen de stem te zijn van huurders in Den Haag. We organiseren evenementen en infodagen voor huurders maar leggen ook aandachtspunten vanuit de huurders voor aan Hof Wonen. Kortom de belangenbehartiger van huurders in Den Haag die bijvoorbeeld onderwerpen als leefbaarheid, duurzaamheid, veiligheid, betaalbaarheid en beschikbaarheid van woningen belangrijk vinden en daar een mening of idee over hebben.

De huurdersraad en het bestuur vergaderen periodiek en stellen doelen en verbeterpunten voor aan Gemeente Den Haag en Hof Wonen, daarnaast hebben we prestatieafspraken die we aan Hof Wonen voorstellen om toekomstige en gerealiseerde dan wel niet gerealiseerde doelen zoals duurzamere woningen of het betaalbaar houden van woningen meten en verbeterplannen voorstellen. Leefbaarheid staat voor de huurdersraad voorop, het is een alomvattend begrip waar zowel hygiëne van de buurt/woningen, betaalbaarheid, duurzaamheid (isolatie) en veiligheid aan de orde komen. Alle huurders willen natuurlijk met de gestegen prijzen de afgelopen jaren toch betaalbaar kunnen wonen, maar ook isolatie en de beschikbaarheid van woningen zijn een veel voorkomend onderwerp waar we aandacht voor vragen van zowel de woningbouwcorporatie als de gemeente.

We zetten ons in om met zijn allen een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van het mooie Den Haag.

Deel dit bericht