Vacature Influencer Blogger & Vlogger stagiaire vrijwilliger/ster

X, Instagram, Blogger, Vlogger, Mailings, Fotograaf en creatieve content creators. Spreken deze termen jou aan en huur jij een woning bij Hof Wonen, dan zoeken we jou! Het is een vacature voor een vrijwillige functie bij de huurdersraad Hof Wonen en kan zowel ingevuld worden als een stage opdracht als een normale vrijwilligers functie.

Join us!

Wie zijn wij?
Ben jij die persoon die het belangrijk vindt dat de huurders van Hof Wonen het goed af gaat en wil jij je hier actief als vrijwilliger voor inzetten? Dan is de Huurdersraad op zoek naar jou!

Hof wonen is een woningbouwcorporatie die woningen verhuurt in Den Haag en omstreken. Wij zijn de Huurdersraad van Hof Wonen, een vrijwilligersorganisatie voor en door huurders van Hof Wonen, ondersteund door een kantoor met een betaalde medewerker. We komen op voor de belangen van huurders zoals de leefbaarheid: betaalbaarheid, veiligheid en prettig kunnen wonen. We streven ernaar om de huurkosten zo laag mogelijk te houden maar ook de kwaliteit van de woningen zoals isolatie middels renovatieplannen en wensen van bewoners uit te spreken naar de woningbouwcorporatie. Wij zoeken momenteel bestuurders en andere vrijwilligers! Je werkt in een team van ca. 15 enthousiaste vrijwilligers. Op basis van jouw interesses, ervaring, kennis en vaardigheden stemmen we af hoe je die gaat inzetten om bij te dragen aan het team en uitvoeren van de jaarplannen! Kort gezegd we willen meer zichtbaarheid online en meer interactie en daar ga jij samen met ons voor zorgen.

Wie ben jij en wat ga je doen

*Ondersteunen van de vrijwilligers die zich als bestuursleden, werkgroepen en wijkambassadeurs inzetten voor de organisatie(s);

*Vinden & binden & faciliteren van (nieuwe) vrijwilligers;

*Meehelpen met adviezen aan de woningcorporatie(s) in samenwerking met werkgroepen en besturen;

*Voorbereiden en verzenden van nieuwsbrieven, interactie op social media en via e-mail, websitebeheer;

*Organiseren van huurdersraadplegingen en evenementen, fysiek en digitaal;

*Ons als huurdersraad zichtbaar te maken op alle social media kanalen en artikelen/blog schrijven over onze activiteiten

*Werken aan het verder vormgeven en operationeel houden van de huurdersorganisatie in alle opzichten (administratief, ICT, facilitair).(Mits je dit leuk vind)

Jij hebt ervaring op het gebied van social media. X en Instagram kennen voor jou geen geheimen en je weet feilloos een top 10 lijstje te noemen van de influencers die nu helemaal hip en happening zijn. Je bent op de hoogte van wat de social media trends zijn.

Wat kunnen wij jou bieden

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op met betrekking tot influencer marketing, advertising en content marketing. Je leert alle ins en outs over branding, social media marketing, content marketing en mailings maar ook wat een woningbouwcorporatie doet. Je wordt begeleid door een ervaren team maar hebt ook de ruimte om initiatief te tonen en ideeën te initiëren..

Daarnaast bieden wij je een gezellige sfeer waar we samen maandelijks 1 a 2 keer per maand bij elkaar komen om onder genot van een drankje bij te praten over toekomstige taken en evenementen.

Deel dit bericht