Enquête: In hoeverre voel jij je verbonden met jouw wijk?

Het belangrijkste speerpunt uit het jaarplan van de huurdersraad dit jaar is om zich in te zetten op verbetering van de leefbaarheid en het behoud van sociale structuren. Om ons werk goed uit te kunnen voeren horen we graag van jou hoe jij denkt over de leefbaarheid in jouw wijk. Daarom vragen wij jou om onze enquête ‘In hoeverre voel jij je verbonden met je wijk?’ in te vullen.

We ontvangen jouw antwoorden graag uiterlijk zondag 7 april. Je kunt deelnemen aan de enquête door hem direct onderaan deze pagina in te vullen.

Wij verwerken jouw antwoorden anoniem. Wij geven jouw antwoorden niet door aan de corporatie of anderen. Om er zeker van te zijn dat de enquête alleen door huurders van Hof Wonen wordt ingevuld, vragen wij ter verificatie je e-mailadres, postcode en huisnummer.

Deze enquête is helaas al gesloten. Houd onze website in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief om onze volgende enquête niet te missen

Deel dit bericht