Maak kennis met ons bestuurslid: Igal Reznik

Igal Reznik

Hallo, medehuurders van Hof Wonen,

Mijn naam is Igal Reznik. Ik woon sinds 2016 in een woning van inmiddels Hof Wonen in Moerwijk. Als bestuurslid voor de Huurdersraad, wil ik graag mijn kennis en visie met jullie delen. Ik wil mij inzetten om onze buurt en stad nog beter te maken. Het vrijwilligerswerk bij de Huurdersraad biedt mij een kans om actief bij te dragen aan de verbetering daarvan. Via de Huurdersraad kan ik zorgen dat de stem van de huurders gehoord wordt binnen de woningcorporatie. Het is belangrijk dat wij, als huurders, een stem hebben in de beslissingen die direct over onze buurt en stad gaan.

Samen met de Huurdersraad wil ik zorgen voor een goede samenwerking tussen verschillende partijen, zoals huurders, Hof Wonen, de lokale overheid en andere organisaties. Ik wil zorgen dat we makkelijker kunnen praten met deze belangrijke organisaties. Zo kunnen we samen zorgen voor betere dingen in onze wijk. Ik vind het leuk dat bij de Huurdersraad mijn kennis kan vergroten en met deze partijen in gesprek kan. Op de korte termijn wil ik zorgen voor het uitbreiden van de fietsparkeerplekken in Moerwijk. Dit zal de leefbaarheid verbeteren en ook zorgen voor een duurzamere wijk.

Ik heb een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, met professionele ervaring in technologische en financiële sectoren. Met deze kennis kan ik de Huurdersraad helpen op IT gebied, en kritisch zijn over het beleid van Hof Wonen. Hiermee wil ik zorgen voor een beter beleid voor alle huurders van Hof Wonen.

 

Deel dit bericht