Meld u direct aan voor onze Huurdersavond op 23 mei!

Groot nieuws! Huurdersraad Hof Wonen organiseert weer de jaarlijkse Huurdersavond op donderdag 23 mei van 18:00 tot 22:00 uur bij The Social Hub, Hoefkade 9 in Den Haag. Zet het in uw agenda, want dit wilt u niet missen! Dit jaar draait alles om het thema Tegenkracht. We gaan dieper in op hoe u als huurder meer invloed kunt uitoefenen op uw woon- en leefomgeving. Het wordt een avond vol interessante gesprekken, nuttige informatie en natuurlijk ook wat gezelligheid. Wat kunt u verwachten?
  • Start de avond met een informatiemarkt waar u kunt snuffelen bij stands van lokale diensten.
  • Geniet van een heerlijk simpel buffet terwijl u luistert naar de geweldige tunes van de band DIT.
  • Doe mee aan ons plenaire programma waar we samen terugblikken en vooruitkijken en u uw stem kunt laten horen.
  • Sluit de avond af met een borrel – de perfecte kans om te netwerken en na te praten.
Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan snel in, want de plekken zijn beperkt. Ga voor meer informatie en om u aan te melden naar de pagina over de Huurdersavond. Kom langs en breng uw buren mee! Het belooft een inspirerende avond te worden waar uw stem echt telt. Samen maken we een verschil in ons complex, wijk en zelfs onze stad!  

Deel dit bericht