Uitnodiging: Huurdersraadpleging donderdag 17 oktober 19:00 – 21:00

Wie goed doet, goed ontmoet – Samen voor veiligheid en tegen overlast

Dit najaar is iedere Hof Wonen-huurder welkom op onze huurdersraadpleging. Op donderdagavond 17 oktober, inloop vanaf 18:30 uur nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan over de vragen die wij ook stelden in onze enquête ‘Hoe staat het met de veiligheid en overlast in jouw wijk?’  Tijdens de huurdersraadpleging horen we graag persoonlijk hoe jij de leefbaarheid in jouw wijk ervaart. Deze avond gaan we dieper in op de onderwerpen veiligheid en overlast. We hebben een leuk programma voor je samengesteld en kijken er naar uit om jou, huurder bij Hof Wonen, te ontvangen op een gezellige plek voor een goed gesprek.

De huurdersraadpleging is helaas vol. Aanmelden voor de huurdersraadpleging van 17 oktober is niet meer mogelijk. 

 

Locatie en routebeschrijving

De huurdersraadpleging van 17 oktober zal plaatsvinden in Madurodam. Deze beroemde miniatuurstad is gelegen aan het George Maduroplein 1, 2584 RZ te Den Haag.

 

Madurodam is makkelijk bereikbaar met het OV en beschikt over een eigen bus en tramhalte. De vergaderzaal bevindt zich in het park zelf, is op de begane grond en gemakkelijk toegankelijk met een rolstoel of rollator.  Toegang tot de bijeenkomst en het park is na succesvolle aanmelding gratis.

 

Het programma

Tijd Omschrijving
18:30 – 19:00 Inloop met soep en broodjes
19:00 – 20:30 Inhoudelijke huurdersraapleging

  • Opening met een presentatie van de tussentijdse enquête uitslagen
  • In groepjes gaan we met elkaar over veiligheid en overlast in gesprek
  • We sluiten de avond gezamenlijk af en leggen vast wat er is opgehaald
20:30 – 21:00 Afsluitende borrel

Overige informatie

Hoe meld ik me aan?
De huurdersraadpleging van 17 oktober 2024 zit vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Is de huurdersraadpleging gratis toegankelijk?
Ja, de huurdersraadpleging is geheel verzorgd en gratis toegankelijk voor alle Hof Wonen-huurders boven de 18 jaar. Deelname is alleen mogelijk indien jij je hiervoor hebt aangemeld. Bij de entree checken we je naam op de lijst. Ook parkeren is die dag gratis. Je moet wel deelnemen aan de bijeenkomst om van de gratis entree en gratis parkeren gebruik te kunnen maken.

Hoe laat begint het?
De deuren van de zaal openen om 18:30 uur. Je kan dan alvast naar binnen om te genieten van wat soep en een broodje. Om 19:00 uur starten we met het inhoudelijke deel. Wil je graag nog even Madurodam zelf bezoeken? Kom dan iets eerder. Vanaf 16:00 uur heb je als jij je hebt aangemeld toegang tot het park.

Hoe kom ik er?
Je komt op eigen gelegenheid. Madurodam beschikt over een eigen tram- en bushalte. Parkeren is die dag voor jou gratis. Je betaalt ook geen entreegeld voor het park. Je moet wel deelnemen aan de bijeenkomst om hiervan gebruik te kunnen maken.

Hoe weet ik of mijn aanmelding door jullie is ontvangen?
Iedereen die zich heeft aangemeld heeft hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Zie jij de mail niet direct staan? Kijk dan ook even bij je ongewenste mail. Enkele dagen voor de huurdersraadpleging ontvang je nog van ons een herinneringsmail.

Hoe kunnen jullie dit organiseren?
Dat doen wij als bestuur, in samenwerking met onze beleidsmedewerker en vrijwilligers. Van Hof Wonen ontvangen wij jaarlijks een budget.

Ik heb mij aangemeld maar kan er toch niet bij zijn. Wat nu?
Laat dit ons zo snel mogelijk weten door een email te sturen naar info@hrhofwonen.nl, een reactie te sturen op de nieuwsbrief of bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen of door ons te bellen op 070 701 3608.

 

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

Deel dit bericht