Huurdersraad Hof Wonen stelt voor: aspirant-bestuurslid Babak Parvizi

Sinds 1 januari 2023 is Huurdersraad Hof Wonen de officiële belangenbehartiger van de gezamenlijke belangen van de huurders van Hof Wonen. Bij een goede huurdersraad hoort ook een goed bestuur. Graag stellen wij een nieuw aspirant-bestuurslid aan jullie voor:

Babak Parvizi

“Beste medehuurders,

Na twee jaar met plezier meegeholpen te hebben bij de huurdersraad Hof Wonen (voorheen Vestia) heb ik me aangemeld om als algemeen bestuurslid de belangen van huurders in het mooie Den Haag bij Hof Wonen te kunnen vertegenwoordigen. Zelf ben ik afgestudeerd als Bsc Bedrijfseconoom, Msc Bestuurskundige en ben ik doordeweeks werkzaam in de financiële dienstverlening, daarnaast help ik op zondagen een handje mee bij de lokale sportschool en help ik ook jonge ondernemers met hun financiën als boekhouder. Ik woon ruim 10 jaar in het mooie Den Haag, eerst op kamers en sinds een paar jaar op Scheveningen.”…. Klik hier om meer te lezen over Babak.

Heb je bezwaar tegen het benoemen van Babak als bestuurslid, dan kun je dit bezwaar uiterlijk zondag 7 januari 2024 aan ons kenbaar maken. Dat kan via de email naar info@hrhofwonen.nl

Ook bestuurslid worden of op een andere manier meedoen? Klik dan hier om meer te lezen over onze vrijwilligersfuncties. Wil jij het voorstellen van de nieuwe bestuursleden niet missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht