Uitnodiging: Huurdersraadpleging donderdag 21 maart 19:00 – 21:00

Kom naar onze huurdersraadpleging: Liever een goede buur dan een verre vriend

De huurdersraadpleging is helaas vol. We zien je graag tijdens onze huurdersavond op 23 mei! Begin mei kan jij je daarvoor inschrijven. Houd onze website in de gaten of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Dit voorjaar is iedere Hof Wonen-huurder welkom op onze huurdersraadpleging. Op donderdagavond 21 maart vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan over de vragen die wij ook stelden in onze enquête ‘In hoeverre voel jij je verbonden met je wijk?‘  Tijdens de huurdersraadpleging horen we graag persoonlijk hoe jij de leefbaarheid en vooral de sociale samenhang in jouw wijk ervaart. We hebben een leuk programma voor je samengesteld en kijken er naar uit om jou, huurder bij Hof Wonen, te ontvangen op een fijne plek voor een gezellige avond!

Let op: Je kan de avond alleen bezoeken als jij je hiervoor hebt aangemeld.

 

Locatie en routebeschrijving

De huurdersraadpleging van 21 maart zal plaatsvinden bij Brasserie Bijna Thuis . Deze bijzondere locatie op landgoed Overvoorde, op de grens van Rijswijk en Den Haag is gelegen aan de Van Vredenburchweg 170, 2285 SE te Rijswijk. De zaal is op de begane grond.

Brasserie Bijna thuis ligt op 9 minuten loopafstand vanaf halte Erasmusplein en op 5 minuten loopafstand vanaf halte Guntersteinweg. Er is gratis parkeergelegenheid.

 

Het programma

Tijd Omschrijving
18:45 – 19:15 Inloop met soep en broodjes
19:15 – 20:30 Inhoudelijke huurdersraapleging

  • Opening met een presentatie van de tussentijdse enquête uitslagen
  • In groepjes gaan we met elkaar over verschillende onderwerpen in gesprek
  • We sluiten de avond gezamenlijk af en leggen vast wat er is opgehaald
20:30 – 21:00 Afsluitende borrel met borrelhapje


Overige informatie

Hoe meld ik me aan?
De huurdersraadpleging is helaas al vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Is de huurdersavond gratis toegankelijk?
Ja, de huurdersavond is geheel verzorgd en gratis toegankelijk voor alle Hof Wonen-huurders boven de 18 jaar. Deelname is alleen mogelijk indien jij je hiervoor hebt aangemeld. Bij de entree checken we je naam op de lijst.

Hoe laat begint het?
Je kunt vanaf 18:45 uur naar binnen en het inhoudelijke deel begint om 19:15 uur.

Hoe kom ik er?
Je komt op eigen gelegenheid. Brasserie Bijna thuis ligt op 9 minuten loopafstand vanaf halte Erasmusplein en op 5 minuten loopafstand vanaf halte Guntersteinweg. Er is gratis parkeergelegenheid.

Hoe weet ik of mijn aanmelding door jullie is ontvangen?
Iedereen die zich heeft aangemeld heeft hiervan een bevestigingsmail ontvangen. Zie jij de mail niet direct staan? Kijk dan ook even bij je ongewenste mail.

Hoe kunnen jullie dit organiseren?
Dat doen wij als bestuur, in samenwerking met onze beleidsmedewerker en vrijwilligers. Het is best een klus voor een kleine organisatie, maar we vinden het belangrijk. Van Hof Wonen ontvangen wij jaarlijks een budget.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

Deel dit bericht