Huurdersraad Hof Wonen stelt voor: aspirant-bestuurslid Igal Reznik

Sinds 1 januari 2023 is Huurdersraad Hof Wonen de officiële belangenbehartiger van de gezamenlijke belangen van de huurders van Hof Wonen. Bij een goede huurdersraad hoort ook een goed bestuur. Graag stellen wij een nieuw aspirant-bestuurslid aan jullie voor:

 

Igal Reznik

“Hallo, medehuurders van Hof Wonen,

Mijn naam is Igal Reznik. Ik woon sinds 2016 in een woning van inmiddels Hof Wonen in Moerwijk. Als bestuurslid voor de Huurdersraad, wil ik graag mijn kennis en visie met jullie delen. Ik wil mij inzetten om onze buurt en stad nog beter te maken. Het vrijwilligerswerk bij de Huurdersraad biedt mij een kans om actief bij te dragen aan de verbetering daarvan. Via de Huurdersraad kan ik zorgen dat de stem van de huurders gehoord wordt binnen de woningcorporatie. Het is belangrijk dat wij, als huurders, een stem hebben in de beslissingen die direct over onze buurt en stad gaan.

Samen met de Huurdersraad wil ik zorgen voor een goede samenwerking”…. Klik hier om meer te lezen over Igal.

Heb je bezwaar tegen het benoemen van Igal als bestuurslid, dan kun je dit bezwaar uiterlijk zaterdag 18 mei 2024 aan ons kenbaar maken. Dat kan via de email naar info@hrhofwonen.nl

Ook bestuurslid worden of op een andere manier meedoen? Klik dan hier om meer te lezen over onze vrijwilligersfuncties. Wil jij het voorstellen van de nieuwe bestuursleden niet missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht